…Det er hvad jeg har gjort idag, i hvert fald på den kreative side!

Jeg prøver ihærdigt at leve op til betegnelsen kaos kreativ, ved at optage så mange nye hobbyer som muligt, dog indenfor en vis grænse! Men en kær veninde af mig er super dygtig til det her med, at lave sine egne unikke smykker, og jeg må indrømme jeg blev grebet af Pippi ånden “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af“!

Mig ind på nettet og eftersøge netbutikker, inspiration samt forklaringer til hvordan man rent faktisk gør det her! Men jeg bestilte en smule hjem, nok til en god start tænkte jeg! ´

Men klogere skulle jeg blive, for jeg er gået smykamok! Anede ikke det kunne være så hyggeligt, og trods lidt begyndervanskligheder med snoningerne, så tror jeg nok at det skal blive godt nok i længden!

Så her er den, min første dagsproduktion af mine egne smykker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...