Så skete det… jeg oprettede min egen blog!

Med dette indlæg har jeg nu trukket min blog op fra bunden over de mest kedelige og ulæste blogs uden indlæg, til den næste kategori over de næst mest kedelige med kun et enkelt indlæg..

…men okay, tiden skulle være til det først. Man skulle ellers synes at der burde være rigeligt med tid til, at skrive på en blog, ja altså taget i betragtning, at jeg er hjemmegående. Men jeg er ikke den gængse hjemmegående husmor med flair for støvsugning, nullermænd og peditesser!

…men hvem er jeg så? Min korte profilbeskrivelse kan vist næppe beskrives som værende fyldestgørende, men at skrive i detaljer hvem jeg er på få linjer uden, at skræmme folk væk ved første syn, er næppe muligt. Mit navn er Katharina, jeg er en frisk ung årgang 85, gift og mor til en fantastisk pige fra 2008. (og nu tænker den skarpe læser.. det ved vi jo godt.. ) ja ja.. mere kød på, jeg ved det godt! De saftige detaljer, skal nok komme, dog vil størrelsen på min bh forblive en national hemmelighed!

… jeg er som sagt mor, og også en hjemmegående en af slagsen! Min kære datter er født en anelse for tidligt, og har siden fødslen haft svære problemer, i første omgang lå skylden på den tidlige ankomst, men idag er det tydeligt at problemerne er for omfattende. Klaras problemer er dybereliggende, ej somatiske, men psykiske, og hun er min grund til at være hjemme, da Klara endnu ikke kan passes af andre! Klara er mit livs lys, en fantastisk og ekstrem dygtig pige der smelter hjerter på stribe!

… jeg har altid været en sucker for det kreative, og det har den dag idag udviklet sig til noget der grænser til en besættelse. Jeg er vist erklæret “stofmisbruger” efterhånden, med tillægsmisbrug af uldgarn og er netop kastet mig ud i brugen af pensler og porcelæn.. Jeg har en stor passion for fotografi, og en drøm om en dag at kunne leve af netop det! Billedbehandling og leg i photoshop er også endnu en intersse… som en kær kvinde for nyligt fortalt mig:

Jeg hedder Katharina og jeg er Kaos Kreativ!!!

VELKOMMEN til min verden…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...