…. lige hen til min symaskine og videre hen på Klaras kjole!!

Jeg købte for nyligt nogle små patchwork pakker, i kreativ Hobby – Holstebro, som havde ophørsudsalg, og så var priserne jo knap så uhørte som normalt! Jeg faldt pladask for de søde elefanter, og datteren min elsker dette store dyr, som i denne version er knap så stor, og langt mere farverig og nuttet!

…Er der noget Klara kan, så er det at diktere! Faktisk går hun under navnet kommandusen herhjemme, hvortil hun skraldgriner og kommanderer “Jeg er IKKE en kommanduse, jeg er en Klara” – gotta love her! Nå men, eftersom hun havde proklameret, at hun altså slet ingenting ville idag, hun ville bare slappe af, så kunne jeg med god samvittighed sætte mig ved maskinen!

I første omgang satte jeg Klara med nogle perler, ved bordet hos mig, og da næsten hele halskæden var færdig, blev alle perler sirligt pillet af igen, da hun ikke mente hun gad alligevel! Godt så, men så holder både perler og snor meget længere!! Til jer med små piger som er til perler, kan jeg da i øvrigt anbefale at købe kraftig elastik og dybbe spidsen i neglelak, så er der knap så meget erle, perle, pif, paf, puf væk med elastikken fordi den flosser hele tiden!

.. Nå tilbage til de elefanter! Jeg startede jo faktisk ud med, at sy til min underskønne nevø! Den “lille” Magnus vokser jo, og så er det vel min hellige pligt, som kaos kreativ tante, at sørge for, at der indimellem befinder sig en hjemmekreeret ting eller to i hans garderobe, som sagt så gjort! Men Klara kom prompte med elefantstoffet “Sy noget til mig mor”..

.. Så da jeg var færdig med en bluse og en buks til magnus magister, påbegyndte jeg en spencer til Klara! Nøj hun havde svært ved at vente, hun kunne slet ikke forstå, at det kunne tage SÅ lang tid! Ja ja.. kald mig bare langsom du kære, men applikationer og lommer tager tid!!

Men her er den så…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...