… idag har jeg brugt lidt tid på at ændre designet på min blog, samt på at sætte mig lidt mere ind i det her med at udgive sig selv, og pludselig slår det mig, at jeg blot har proklameret, at jeg er kreativ, uden rent faktisk at vise det!

… Jeg begyndte at sy inden jeg kunne nå pedalerne til maskinen, først med en stooor synål i en karklud i børnehaven (dem kender i vel alle) og så kom papiret i maskinen, kørekortet blev erhvervet, senere hen fingrene, og nu kører det derudaf med nål og tråd.. ja og stof altså! Mit 10 år i folkeskolen blev brugt på Beder Designlinje, og drømmen om en fremtid på TEKO center Herning var stor, men ak familie og venner tilrådede mig til, at vælge en mere sikker fremtid, og derfor er mine kreationer idag udelukkende på hobby og non kommercielt plan!

…men ikke desto mindre skal i da ikke snydes for dem! Flere års kreationer ville dog være svært at vise, og siden Klaras ankomst er der kommet en hel del til! Det lyder måske som det rene nonsens, for alle ved hvor stressende en hverdag man har med job, børn, børnehave, aflevering, indkøb, madlavning mm. men her er så den catch med, at jeg jo er hjemmegående!! Og så er der igen nogen der tænker “Jamen hey, skulle hun så ikke lege med sit barn” – og jo! Men ikke hele døgnet!

… Børn har nu engang godt af, at lære at lege selv! Endvidere overstimuleres min kære datter ekstremt nemt, så i en meget struktureret og tilrettelagt hverdag, bliver der i ny og næ en pause hvor jeg kan finde tid til maskinerne! Eller også får datteren min simpelthen lov til at deltage! Og nej, hun sidder selvfølgelig ikke ved maskinen, jeg HAR prøvet at sy mig selv i fingeren, op til gentagne gange (Ja jeg er en klodsmajor af rang) så det skal vi ikke nyde noget af! Men Klara elsker at hjælpe til, og nyder at sidde ved siden af på en stol og diktere hvilke projekter der skal igennem maskinen!

… Endividere er det at sy ren ZEN for mig!! Jeg slapper af! Helt og aldelses, så jo værre det står til herhjemme jo mere syr jeg!

Nå… igen siger billeder mere end ord, så her er et MEGET lille udvalg af min kreasamling, og fremover lover jeg at opdatere jævnligt med de nyeste kreationer!

Enjoy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...