Det er hvad dette indlæg sådan cirkus kommer til at indeholde!

Det skete i de dage, (ikke i november engang) at budskabet om den lede stjerne blev bragt, dette budskab førte mig på en fantastisk rundtur i blogland, først hos en sand inspirationskilde Tusindfryd, som havde været så heldig, at modtage en kærlig tanke fra den fantastiske Anne – Apfelstrudel, som har hentet sin inspiration og DIY hos den fascinerende Sofie Leghart..
Jeg var dybt fascineret, denne tråd igennem blogverdenen fører sommetider på timevis af overspringshandlinger, der drager og lokker, især de tre ovenstående blogs har frembragt et par ideer eller to på min nethinde, og afføjet et par kreationer eller to, og den anden aften måtte også jeg prøve den lede stjerne, i anledningen af jul! 

Som skrevet tidligere, har jeg også fået blod på tanden for, at komme igang med endnu en hobby, nemlig det at hækle! Hos Karen bliver jeg dagligt lokket ind i et spind, af fantastiske ideer, farver og opskrifter som alle sammen roder rundt i mit hoved, fra morgen til aften! Jeg MÅTTE bare prøve de svampe der, og efter at have bandet og svovlet længe nok måtte jeg kapitulere.. jeg var nok bare ikke skabt til at hækle!

Men igår var begyndelsen, på det jeg håber er en lang æra af hyggelige stunder i den midt/vestjydske strikkeklub! Med kaffe, vand, småkager og hyggesnak i rigelige mængder, blev fundamentet til min hæklekarriere lagt! Takket være Didde og hendes tålmodighed, fangede jeg det!

Resultatet blev den første, ud af det jeg håber bliver en familie af skønne farverige pingviner, opskriften fandt jeg hos Tusindfryd. Modtageren har rendt som katten om den varme grød siden igår eftermiddags, og har efterspurgt et finish tidspunkt ca. hvert 5 minut!  Det var en meget lykkelig modtager der vågnede fra en tiltrængt lur, pingvinen har bragt lykke og har allerede haft sin første tur i brugsen for at hente mælk!
Den lykkelige modtager var jeg så heldig, at fange i en solstråle igår, min egen engel på jord! En sand prinsesse, der i disse dage virkelig kæmper en brav kamp, med de massive indtryk december, besøg, og julegavesnak byder!
Min smukke dejlige datter…

Der har også været tid til lidt julehygge igen, denne gang med smagen af krydrede sirupskagefigurer og hjemmelavede flødekarameller!
Note til mig selv og andre – husk for guds skyld at man bare skal komme dem i en velolieret form, og ikke på velolieret smørrebrødspapir – det kræver lidt efterarbejde at pille det af igen.. fløjte fløjte ups!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...