Jeg hader børneretter, så er det sagt!

Jeg hader at sætte mig på en restaurant eller til en familiefest, og få serveret gourmetmad, for at få valget mellem friturestegte kyllingerester, eller gris i egen tarm, serveret med noget der engang har været kartofler, stegt til ukendelighed i ustyrlige mængder olie, til ens børn!

Af samme grund, er det godt nok sjældent at vi herhjemme serverer lignende retter, især fordi jeg helst ser, at der er noget grønt på tallerkenen hver gang! Dog er vi ikke helsefanatikere på nogen måde, og der sniger sig også både mac donalds og grillmad på vores bord engang i mellem, men jeg ser helst at maden er sund og nærende!

Vi er så også ret priviligerede i forhold til vores datter, af flere årsager passer dette udsagn, men i særdelshed i forhold til kosten, hvor Klara i den grad har været nem, eller dvs. hun er i hvert fald ikke kræsen! Hun er småtspisende og lidt periodisk af spiseværging, men hun er ALT ædende!

Klara elsker bare mad med smag, alt fra blåskimmelost, store græske kalamata oliven, fyldte chili med gedeost, til almindelig gedin solid dansk mad, med brun sovs! Hun er sart omkring konsistens, og ser helst at maden er mad med bid i, men ellers er hun bare nem omkring mad! Alt frugt, og alt grønt og gerne det frem for alt andet!

Nå men tilbage til pølsesnakken, jeg er ikke den store fan af pølser, og slet ikke røde pølser, Klara elsker røde pølser, og sammen bor vi med en mand der også gerne vil have pølser, ja faktisk vil de to gerne bare have alle slags pølser, og pølser rimer altså ret godt med nem mad!

Atter kommer skrækscenariet fra min barndom, pasta med ristede cocktailpølser, ketchup og ristede løg! God tømmermandsmad, men absolut ikke noget jeg vælger, at brilliere med en mandag aften, under temaet “sund men hurtig mad”

Men den anden aften hjalp Klara med, til at udvikle en sund og nærende pasta med pølser!! Masser af grøntsager, tomatsovs, krydderier og små lækre krydrede pølser… se det er ren pølsesnak der er værd at gentage!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...