Overskuddet er ikke så stor hos mor her, til alt det kreative, nætterne bliver brugt på, at massere Klaras ben, hente vand, finde sutten i fodenden, tale til ro, mane til ro, trøste, snakke, og ellers er det bare kampen om pladsen i dobbeltsengen!

Men julen er alligevel ankommet til Gl. Rønbjerg! Jeg synes det er virkelig hyggeligt og sjovt i fht. Klara i år, fordi hun forstå så meget mere! Hun render ud til sokken om morgenen som det første, for at se om den rare julemand monstro har været på besøg, og det er med julelys i de blå øjne, at hun konstaterer at det har han!
Jeg var jo egentlig af den overbevisning, at Klara skulle have Red Barnets julekalender i år, kreeret af Shane Brox! 24 kreative kalendergaver, man kunne lave sammen, for til sidst at stå med et hjemmelavet hygget nisselandskab, i Shane’s ånd, med nissehuse og nissetoiletter – intet skal mangle! 
Men jeg måtte sande, at vi har været for sent ude, for da jeg for en uge siden ville have den nede i Kvickly, anede de simpelthen ikke hvad jeg snakkede om, på Nettorvet kunne man ikke længere bestille den, og på Red Barnets egen hjemmeside, tog de sig godt betalt for at ekspedere og sende sååååå…
… må man jo være kreativ selv! De dage hvor Klara kan rumme det, vil jeg prøve så vidt muligt at finde på nogle kreative ting vi kan lave sammen, i hvert fald noget julet! Julepiktogrammet er fundet frem, og julens ånd huserer!
Igår betød det, at der skulle bages pebernødder! Klara nød til det fulde, og trods besværet med at trille til kugler lykkedes det at lave 2 plader overlækre pebernødder! Opskriften fra “Krudtugler og Kanelsnegle” kan klart anbefales! Som ægte nordjyde vil jeg jo helst have vendsysselske pebernødder, men manden som er ærke vestjyde vil helst ikke.. men disse er perfekte! De minder lidt om min kære afdøde mormors, og smager af jul og hygge!! 
Men hvor gør man så af alle disse småkager!! I princippet kunne man bare smide dem i de arvede kagedåser, men det ville jo være for nemt! Så ind i skabet og finde gamle glas frem, og dybt koncentreret blev de farvelagt og dekoreret i julens ånd af Klara og undertegnede! Alle pebernødderne kunne dog ikke være deri, “ærgeligt” så blev vi jo nødt til at spise nogen imens!
I aften har jeg en date med min symaskine!! Så må vi se hvad det ender ud med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...