Her for nylig har jeg haft den store fornøjelse af, at møde en fantastisk kvinde! Hun er hjertevarm og kær, og er et yderstt rummeligt menneske, der bare synes at omfavne verden med store åbne arme! Det mærkes især på den umiddelbarhed og kærlighed der strutter ud af hendes fire skønne unger, som i den grad ramte mig lige i hjertet!
At komme hjem til Dorte er som, at træde ind i et kreativ univers! Tanken “Ej det må jeg også prøve derhjemme” ramte mig flere gange end min mand ville orke! Men uanset hvor jeg vendte mig hen blev jeg forbavset og imponeret!
Jeg gad godt at tage et kig ind i Dortes hoved, tror der vandrer små alfer med farvebøtter, som laver sine egne strikkemønstre og farvekombinationer, og som uden tvivl synger små glade sange dagen lang, for at holde Dorte så munter og glad som hun fremstår!
Det er en ekplosion af farver, mønstre og latter der opstår i mit hoved når jeg tænker på Dorte, og det er det samme der rammer en når man træder ind af døren hos familien Hesselberg, men så absolut også på Dortes blog, hvor hun skriver om løst og fast og viser alle de smukke ting frem som hun får kreeret!
Hun er en stor inspiration for mig, og fortjener i den grad dette indlæg (Hvis nogen da læser det JEG skriver)… Hun har jævnligt en Give Away igang – hvor hun får overskuddet fra gad jeg godt at vide! Denne gang er det en super fed nøglering og en overraskelse.. og den chance må man da ikke lade glippe! 🙂
Tag et kig på hendes blog.. det er et besøg værd!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...