Årets sidste dag er godt igang, Klara sidder og slapper af med en omgang Ramasjang, med sutten godt kørende og hendes trolige følgesvend “Mr. Poxycat” bliver knuget under tæppet, og jeg har tilladt mig en slapper stund i blogland, mens jeg undersøger hvor lang tid sådan en børge af en oksetykkam skal have i ovenen..

Det er nytårsaften og der skal hygges og kræses her i det lille hjem, stort set alle forberedelser til maden er overstået, og huset begynder så småt af skinne lidt her og der, mens duften af ajax sniger sig ind på mig! Menuen i aften ser sådan ud:

Manden er i brønden, eget vandværk der er ved at stå af, er ikke fantastisk, slet ikke når nu vaskemaskinen med dugen til nytårsbordet er gået i stå pga. manglende vand! Men det må også siges at være den “perfekte” måde, at afslutte vores år på, nemlig i typisk stil med lykke og glæde og det sædvanlige uheld!

Her kunne jeg så gå igang med en laaang svada om, hvor uheldige vi ofte er, hvor hårdt et år vi har været igennem, hvor ofte sådan noget her sker, men jeg tror i stedet jeg vil snige mig til et forskud på nytårsfortsættet for 2011 – At se lidt mere lyst på tilværelsen!

Og netop som det er skrevet er manden min kommet ind, vaskemaskinen kører igen, der er atter vand, og tørretumbleren er igang med dugen til nytårsbordet!

Med den melding kan jeg vist roligt ønske jer alle et:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...