Ubeslutsom… mig??

Nej den vil jeg ikke have siddende på mig, jeg tænker bare praktisk, og tre juledage må da absolut betyde tre julekjoler – ikke? Desuden argumenterede Klara for, at de første to ikke er rigtige kjoler, der er ingen strut når man snurrer rundt, og så kan man umuligt danse i den.
Godt tænkt tulle, så må jeg hellere få den sidste ide fra hoved ned på papir, og videre ind i symaskinen!
Igen stod jeg dog som ofte med en ide, noget inspiration, lækker varm rød babyfløjl og mønster der ikke er for julet, men som altid ingen decideret mønster, men måske et andet mønster som måske kunne bruges, forlænges og lave lidt tilføjelser, trylle trylle hokus pokus, et voila julekjole version 3.0 – nu med mere vidde så den kan strutte… hvem sagde prinsesse nøkker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...