Dette er et notat til mig selv, og ja så jer andre der måtte læse med, en lille reminder for hvorfor der stadig står en stor pose og 2 kasser med stof i min stue, hvorfor mønsterarkene flyder, og hvorfor den dårlige samvittighed skriger højt:

KATHARINA TAG DIG SAMMEN…
Okay, så sev den måske ind! Måske…. Klara er absolut ikke på toppen, det har jeg vist nævnt før, det er lidt den gængse klagesang herhjemme efter påbegyndt børnehaveindkøring, og søvn er en by i bellarus – ikke bare rusland, det er længere væk for tiden… normalt kan jeg godt “hænge sammen” med de her 5-7 natlige opvågninger, men her i weekenden har jeg måske fået 2-4 timers søvn om natten, og det er ikke sammenhængende søvn – det er ikke nok og slet ikke for en knap 3 årig pige! 

Ergo er der bare ingen energi, og der er julegaver der skal gøres færdig, med en ret presserende deadline, og jeg synes ikke rigtig der er nogen husnisser herhjemme der ordner mit kreative og det praktiske i huset! Så hvis der er stilhed på fronten det næste stykke tid, så ved i hvorfor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...