Okay… igår lavede jeg et indlæg om, at jeg skulle tage mig sammen, fik sagt glædelig jul i troen på, at jeg ikke ville nå flere indlæg inden jul, og her sidder jeg så!

Klara holder picnic på tæppet med en dåse majs, og slapper af med et afsnit af sebastians jul og Garfield, og så var der jo lige fem ledige minutter, og hvorfor ikke bruge dem i blogland på, at suge inspiration og dele ud af det sidste nye jeg har lavet!

Ja jeg ved godt jeg skrev, at energiniveauet er lavt, og der bliver stort set ikke produceret noget, stoooort set ikke!! Men takket været Mette har jeg nu lært, at lave mormor firkanter! For ikke så længe siden, råbte jeg hendes faktisk op, skreg på hjælp så hun kunne lære mig, at hækle så jeg også kunne være med på noderne, jeg tilbød kaffe og falbød mine services, og så viser det sig at hun er så fantastisk til at lave DIY på disse fancy banditter, at det var alt hvad der skulle til… ja det og så har jeg kreeret min egen lille hæklebog ud fra forskellige anvisninger fra diverse damebladshjemmesider, med håndarbejdsskoler 🙂 Den opmærksomme læser vil dog bemærke, at den ene slet ikke ligner, men altså hvem har også sagt at man skal kunne forstå opskriften første gang?
Det er så blevet til 2 mormorfikanter nu, i absolut fede pangfarver! Det er total retro at sidde med de her labber, noget jeg for et par år siden forsvor, aldrig skulle finde vej i mit hjem, de var da så grimme! Men ak, man har vel en holdning til man tager en ny, nu her tænker jeg mest over hvad de mon kan bruges til, veste, tæpper, måske en pude kun med firkanter, et tørklæde åhh ideerne vrimler!
For synes jo de er drønfede, og det samme gælder frk. Hammer, der synes mors første forsøg med de berømte lapper, var så fede at hun længe sukkede efter dem! Nu er de færdige og Klara har taget dem i brug som grydelapper til hendes legekøkken…
Fangede et par skønne billeder af min frække tulle, og dem skal i da heller ikke snydes for!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...