Traditionen tro, har jeg kreeret en julekjole til min skønne datter! Omend jeg måske ikke er helt sikker i mit julehjerte, om det nu også bliver denne kjole hun får på! Nu må vi se 😉
Klara er lykkelig for den, og som med den sidste spencer jeg syede til hende, var der frustration at spore i hendes stemme, under de 300 “Er den færdig nu mor” og det blev den da også endelig, til stor jubel fra tullen, som dog ikke har været i den endnu, det er jo ikke jul, og jeg magter ikke flere diskussioner om tøj i disse dage!
Se Kaunikjolen som jeg strikkede, har vakt så stor jubel hos min kære datter, at hun i denne uge har haft den på, intet mindre end 3 gange!! Atter priser jeg mig lykkelig for uldets fantastiske evne i fht. vask!
Hun er lykkelig og jublende glad for den!
 Dog mener hun ikke at denne type spencer er en rigtig kjole! Herhjemme er kjole lig med dans, og den er ikke rigtig god at snurre rundt i sådan en spencer i kraftig fløjl, den ser ikke pigefin ud, med stort strutskørt!
Men så er det godt man har sin “Pramsesse” kjole til at danse i!
Men jeg er altså blevet helt vild med de her spencere, og synes det er ret hyggeligt at applikere belægningerne på, derudover får jeg virkelig virkelig øvet mig på det her med kantbånd, og jeg kan faktisk spore en fremgang!
Ren jubel i det kreative hjerte! 
Derfor måtte jeg altså prøve 2 gange, der er jo også en julefrokost eller 2 vi skal til i år, og så går det ikke, at bruge noget af det fra gemmerne! 
Nu må vi se om jeg kan nøjes med disse to kjoler, eller om min sidste ide til julekjolen skal afprøves, indtil jeg når den beslutning står den på kræmmerhuse, bordskånere, en strikket hue, smykkeproduktion i vildskab, og så var der lige det der med at jeg gerne ville lære at hækle…
 
Nå slikskålen, julelysene og min kære mand kalder! Og da dette er aftenens andet indlæg, så må jeg hellere sige stop og gå hen og hygge mig! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...