Så skete det, læser nummer 50 har fundet vej frem til min blog, og har meldt sig som fast læser, og det er faktisk svært at beskrive den glæde det faktisk er, at se en ny læser melde sig under fanerne!

Her er jeg, Katharina – baaaare Katharina – hende selv, i ved nok, og alt hvad man ellers tænker, og her er pludselig et fremmed menneske, en person bag endnu en skærm, der ønsker at følge med i hvad jeg skriver, laver og viser på fast basis!

Halleluja, det er sku da en ren personlig sejr!!

Så kære dejlige læsere, som i den grad beriger min hverdag med et ekstra smil, bare ved jeres blotte eksistens, tak fordi i er der!

———————

Så hvad der er sket siden sidst… som jo vist var igår!

Der er meget guf på vej, symaskinen har faktisk været i gang, med flere spændende projekter, det samme har strikkepindende, der pt. bevæger sig over to forskellige projekter, og sideløbende er jeg igang med et større hækle projekt! Ja fingrene hviler ikke på laurbærerne.. eller?

Jeg er SÅ dårlig til ordsprog, jeg blander dem altid sammen, og skal jeg citerer svigter min hukommelse mig altid bravt, herhjemme er vendinger ” at være tabt bag en vogn” “Spidsen af en bondegård” eller det koster en “Jetjager” ofte anvendt!

Nå jeg måtte aflevere min telefon til reperation idag! Pis også! Det betyder at jeg ikke kan blogge fra telefonen pt. som jo i den grad ellers fik sat gang i antallet af indlæg igen, idet jeg fandt en skøn applikation, der tillod mig at være med, selvom jeg er dybt ankret i morrollen i disse dage!

Og ja fonen er kun 14 dage gammel, så det er egentlig ikke særlig godt præsteret af Garmin, dog tror jeg på der i hver produktion er en fejler, og den ender jeg altid med, og så er det ikke engang løgn. Jeg præsterer altid at få den med fejl på, om det så er telefonen med fejl i hardwaren som går sort, eller den bærbare computer der ved første tryk på “on” brændte grafikkortet af! Det sker altid for mig!

Kameraet er fuldt med billeder til jer, men timerne om aftenen korte, og præget af manglende energi! Ud over stress, blev Klara jo syg, og for det ikke skal være løgn er min hals også begyndt at snørre sig sammen! Ak jeg magter det ikke, men hellere nu, end mandag hvor Klara skal passes og manden er på arbejde!

Nu kalder sofaen, strikketøjet og en varm kop the!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...