En bid af himlen, i sandhed et navn som denne skønne café i den grad lever op til!

Ja jeg er hverken livsstilsekspert eller madanmelder, men måtte bare dele min oplevelse af dette fantastiske sted med jer!

Når man træder ind af døren hos en bid af himlen, bliver man mødt af en blanding af duftende nybagt brød, smil og varme! De hyggelige omgivelser med masser af plads, oser af hygge og varme!

intet er ens, med undtagelse af de smukke tallerkner og krus! Sølvtøjet er vintage, møblerne renoveret genbrug, puderne som man frit kan benytte til at slænge med, og selv servietterne var af forskellig karakter! En sand hyldest til det individuelle, og til roen i kaos! Intet ser rodet ud, men harmonisk!

Omgivet af lækre møbler, hvoraf nogle endda er til salg, nød min veninde og jeg en delikat cafe latte og jeg spiste mig mæt i det mest lækre brød med ost, nødder og frugt.. og til en pris som selv os fattigmus kan være med til! Ingen café priser her!

Kommer du til skive, så gør dig selv en tjeneste og nyd en bid af himlen!

Hvor er det i øvrigt hyggeligt at kunne blogge med sin datter på armen!

Published with Blogger-droid v1.6.5
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...