Ja her sidder jeg med 4 lækre garnnøgler fra Rasmilla, 1 hamrende god ide til en kjole, og 0 evner til selv at lave en strikkeopskrift, og kan absolut ikke finde den rigtige!

Hvad gør man så? Bøjer sig i støvet og strikker en, lignende den jeg strikkede i regnbuefarvet kauni, eller søger man videre? Jeg er jo desperat for at komme igang, sidder som en narkoman uden sit daglige fix og sniffer til garnet i håb om, at en opskrift springer op i hovedet på mig!

Men ak.. jeg er jo krævende! Har kigget samtlige af mine “Alt om Håndarbejde” igennem, her taler vi ikke abbonement fra 2007 og frem, nej jeg var så heldig at arve min mors gamle, så det er fra 1974 og frem.. dog ikke en komplet samling..

Så hvad gør man – i mit hoved har kjolen de her fire farver, den har ikke noget mønster strik, allerhøjst lidt rib i bærestykket, den er med hellange ærmer og så er den strikket i raglan..

Kan i hjælpe mig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...