I hvert fald vrimler det jo med give aways rundt omkring i det ganske (ikke kun danske) blogland! Min egen blog er fyldt med alverdens farver, og spændende projekter, i hvert fald yderst i højre hjørne, hvor man kan se alle de inspirerende give aways rundt omkring hos alle de fantastiske bloggere der findes..

Min egen blog er ingen undtagelse, omend mine udloddede regnbue øreringe, ikke synes at trække så mange folk til.. det er måske ikke alle der er til øreringe, eller de farver!

Anyways så udlodder man vel en give away af flere grunde:

  1. Gavmildhed – man ønsker at glæde andre! Har indtil nu været dybt imponeret over den gavmildhed, der har været at finde her i blogland!
  2. Promotion – at udlodde gratis gaver er nok en af de mest brugte metoder til, at promovere sig selv på, og det er fantastisk, at kunne sprede sit budskab, samtidig med at man gør andre glade – to fluer med ét smæk!

Generelt er det at blogge jo en måde, hvorpå man promoverer sig selv, man udstiller sin person og sine værker, i form af de kreationer, produkter, tekster, billeder you name it, som man fremstiller, og i ægte Ole H. stil kan jeg kun sige “I looooove iiiit”…  Faktisk skulle min afsluttende bacheloropgave, have taget udgangspunkt i brugen af blogs som promovering for ens virksomhed – ironisk nok sidder jeg stadig uden bacheloropgaven, med nu med min egen blog!

Så undrer nogen sig måske over, hvad jeg egentlig havde gang i, inden jeg endte som hjemmegående husmor anno 2010, på lars tyndskidsmark, første kartoffelrække til højre for skoven!?

Jeg læste International Communication and Multimedia – dybt forelsket i at gå videre indenfor kommunikation – men så kom Klara lidt for tidligt, og så trillede stenene for os, men som en klog person har sagt:   “When life gives you lemons, make lemonade”

Jeg har genfundet min passion for det kreative, noget der i mange år var en drøm, som blev erstattet med vise ord, om jobmuligheder og sikkerhed, budgetter og kapital, for nu at vende tilbage for fuld kraft – jeg vil være kreativ, jeg vil gøre det jeg er dygtig til, og jeg er knaldhamrende dygtig til kommunikation ja, men jeg vil være mindst lige så god til, at gøre noget andet jeg brænder for, og fordi jeg er god til kommunikation, og også har læst marketing og gud ved hvad de 3 år jeg tilbragte på handelshøjskolen, så skal jeg nok klare mig, når startskuddet for den næste del af mit liv begynder!

Hvad jeg skal være ved jeg endnu ikke, min største drøm er at blive fotograf, at vise verden gennem mine øjne! Men hvem ved, måske bliver jeg den første fotograferende konditor, med hang til stoffer og strikkepinde.. mulighederne er mange!

Tag et kig på min blog til højre, og lad dig inspirere af de andre bloggere, og indtil vi skrives ved igen ..

..Godnat!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...