Nogle gange slår livet nogle kurver, så man ryger hele vejen om og slår en kæmpe koldbøtte! De sidste par år, har i den grad været en rutsjetur uden lige, med rigtig mange kampe, og alt for mange koldbøtter, er efterhånden ret rundtosset og træt!

Nu er det så bare sådan, at jeg ikke er sådan at tage pusten fra! Selvom jeg idag har fået en mavepumper af den onde slags, i ved den slags hvor man pruster grotesk så savlen render, og man føler man skal brække sig. Hænderne ryster ukontrolleret og tårerne presser sig uhæmmet på!

Verden er groteskt urimelig, og på trods af at vi påståeligt lever i et velfærdssamfund, hvor vi skatteydere i den grad får bonus for de penge vi alle nådigst donerer hver måned, så vil jeg efterhånden vove den påstand, at det velfærdsamfund kun eksisterer på papiret, og ikke når man har behov for det, til gengæld oplever vi at kommuner vil sætte familier på gaden, fjerne eller bare nægte dem et eksistensgrundlag, og totalt tilsidesætte børns ve og vel!

Udybning følger når jeg magter.. er pt. midt i en koldbøtte, men skal nok rejse mig! Satser på syaften på torsdag hjælper!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...