Bliver her på dagens faldereb, nødt til at vise jer (forudsat der er nogen der læser med, ellers er det blot endnu et af livets monologer, nu med billeder) hvad posten kommer med til mig i næste uge, kan næsten ikke vente..

Ja altså egentlig har jeg ikke været så forbandet bidt, af det her med at strikke og hækle, før indtil for nylig! Eller dvs. jeg ville helt vildt gerne, men stiller ret høje krav til mig selv omkring det jeg laver, det skal være i orden, og jeg syntes faktisk det var lidt svært og nogle gange lidt kedeligt (man ved vel ikke bedre, før man bliver bidt)

Anywho.. det er vist ret meget fortid! I stuen står en stooor kurv, som er mit forsøg på at kapre stuen også, til mit kreative fristed, kurven er fyldt med garn, opskrifter og toppet med et par lækre tæpper man kan slumre under, der skal jo også være lidt til manden, min elskede bonderøv elsker at putte under sit uldtæppe.

Jeg er blevet bidt af en gal strikkepind, og stukket af en skæv hæklenål! Har vist pingvinen og nogle halvhjertede forsøg på nogle skæve mormorfirkanter, men har nu kastet mig ud i et helt tæppe af de flotteste firkanter, farverne bliver lime, turkis og lilla, og er selvfølgelig til tulleprutten herhjemme! De første 6 er hæklet (12×12 cm stykket) så mangler der kun ca. 80 eller hvordan var det nu det var?

Ahh jøsses jeg skriver som jeg taler, dvs. jeg lider af galoperende munddiarre, jeg har glemt at vise og fortælle hvad posten kommer med? Er i spændte?

En kær person – Dorte – har spundet mig ind i et net af farver, kreation, lækre stoffer og varme garntyper, og hendes forelskelse i Rasmillas yndlingsgarn har hun overført til mig! Jeg er simpelthen blevet lokket i fordærv, intet mindre!

Rasmilla har en fantastisk hjemmeside, med hjemmelavede opskrifter samt garn i de mest lækre farver! Jeg havde så svært ved at vælge, spurgte manden til råds, han skreg blå og grøn, nemt når de er i tre nuancer hver, og den eneste grønne jeg synes matchede var i restordre, så blev det pink, også kendt som ribs, datteren ville have lilla og kun lilla, og moderen var til brun, for at holde lidt jordfarver, i det der ellers nok ender som en meget spraglet kjole med striber, og igen med raglan lukning – skal bare lige finde den rette opskrift, eller korrigere en selv (Ja nu har jeg jo strikket vildt meget, så det gør jeg da lige – eller noget)

Men her er hvad posten kommer med, når han iler mod min dør!Sov godt – og tjek så lige Rasmillas hjemmeside næste gang du mangler garn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...