Så er 2011 for alvor gået igang, og indtil nu har det været et forandringens år, i hvert fald indretningsmæssigt, stuen herhjemme har fået en ordentlig omgang, alt er rokeret rundt og vi har nu en stue der er mere lys og luftig, mere rummelig og totalt på hovedet i forhold til, hvad den var fra morgenen af..

..Så hvorfor ikke fortsætte på bloggen! Jeg tænkte jeg gerne ville give den et mere personligt pæg, noget der signalerer mig, noget lyst og friskt, og noget jeg har lavet!

Okay okay.. jeg har fundet billedet gennem mange timers googlesøgning, skulle være sikker på, at finde et der ikke var bundet af ophavsret, og så er baggrunden selvfølgelig fra Shabby blogs, som laver nogle fantastiske designs!!

Men resten, den smule der er tilbage, er mig og det jeg har lyst til, skal fremstå som etikette for hvem jeg er pt. eller idet mindste hvad denne blog symboliserer.

I anledning af det nye design, overvejer jeg kraftigt at lave min allerførste give away, men hvad monstro man skal finde på at udlode (Nogen ideer?) jeg lægger hovedet i blød…

I morgen kommer min dejlige veninde, og så skal der sys mei tai til min dejlige svigerinde og nye sofapuder til stuen – overvejer lidt om ikke der af resterne af alle disse skal laves et par uglepuder til sofaen..

Tankespiralerne fortsætter, nu kalder Wallander, sofaen og min mand, med kransekagerester og kaffe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...