Jeg er med garanti ikke den eneste, der klokken 20.00 i aften begynder en råbeparade mod fjernsynet!?

Okay, ikke alle herhjemme deler entusiasmen for håndbold! Herhjemme mødes skældsord og jubelråb med sagte grin, rullende øjne og en lettere iritation over mine udbrud!

Ak ja.. faktisk er sport herhjemme et bandlyst ord, ikke at vi ikke priser os lykkelige for sundhed og alt det der hippie noget, men vi er begge boldidioter – ikke som i dem der ikke kan leve uden – men som i det faktum, at Kristian hader sport, og jeg lider i den grad af manglende evner!

Jeg er faktisk ret vild med sport, og har også prøvet mig frem med lidt forskelligt, men har måtte sande, at når man bare til idrætsdag i skolen, efter fem minutter på banen, præsterer at rive sit led midt i fingeren, af så det sidder i bunden – så skal man ikke spille bold!

Men entusiasmen er der, og i aften vil jeg bruge den på, at skrige af mit fjernsyn! Ak så idiotisk det faktisk lyder, men hvor er det skønt!

God kamp – og husk at det er på mandag jeg udtrykker to heldige vindere af min give away!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...