Det er vist ingen hemmelighed at Klara er ret vild med feer! Hun er bidt af en gal klokkeblomst for, at sige det som det er!

Selvfølgelig vil Klara gerne være fe til fastelavn (Som om hun forstår det koncept) ja faktisk tror jeg bare gerne hun vil være en fe! Så meget så hun en dag i børnehaven postulerede:

“Min mor syr bare et fe kostume med vinger, så kan jeg bare selv flyve hjem”

Okay så, det er faktisk lidt af et pres, ikke blot skulle jeg sy et fekostume, men effekten af tryllestøvet på vingerne skal være så effektivt, at det kan bære hende de 15 km hjem!

Desværre rækker evnerne altså ikke SÅ langt! Fe vingerne blev dog hurtigt indkøbt, da de pludselig havde dem i Tiger, og i søndags blev udstyret udvidet med en Fe tiara og en fe stav, mandag gik turen så til stof og stil for at ekvipere stof og et lager af tyll og til aften skete det!

Efter at have nærstuderet en kyndig vejledning udi, at sy et tyllskørt hos Groovybaby and mamma (Jeg elsker den blog) fandt jeg modet og kastede mig ud i projektet! Jeg valgte dog ikke at binde tyllen omkring elastikken som der er vist i hendes DIY, men valgte i stedet en lidt bredere elastik, foldede tyllen omkring så den ene hang lidt længere nede end den anden, og så satte jeg det til en start fast med nåle, førend jeg begav mig hen til symaskinen og oksede igennem de mange mange mange lag tyll!

Her er resultatet så – er selv lidt stolt, og glæder mig som et lille barn til at se Klaras ansigt i morgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...