Jeg må ærligt indrømme, jeg synes faktisk jeg har forsømt det kreative lidt! I hvert fald har jeg negligeret at opdatere med de ting jeg får lavet herinde.

Det må der rådes bod på nu, det tager dog lidt tid at forberede billeder, tømme kameraet, uploade dem, redigere lidt for, at kompensere for aftenbilleder taget med blitz.

Ak ja..

Jeg har forelsket mig i en bestemt type bukser, og som sædvanligt stod jeg uden mønster, og måtte derfor bare kaste mig ud i kunsten af at gøre det selv! Så jeg foldede stoffet, klippede og syede, og efter en time med tungen i mundvigen, så havde jeg kreeret mine første bukser med smæk og knapper!

Dog var jeg ikke helt tilfreds med faconen, så jeg besluttede mig for, at lave et mønster nu, med udgangspunkt i de bukser jeg syede, fik rettet lidt til, et voila så blev de perfekte!

Og så har jeg jo fået mine symærker hjem! Lidt kedelige i stilen, men når det kommer til navnevalg og kreativitet, er jeg åbenbart tabt bag en dør!

 Jeg har egentlig en del ideer til, ting jeg bare skal have lavet her indenfor nærmeste fremtid, men førsteprioritet er Klaras forårsjakke. Rema1000 har stof i denne uge, og jeg var solgt til stanglakrids over de mange smukke liberty stoffer, især den ene slags skreg bare forår til mig! Så jeg er beredt med pipingbånd, saks, strækfløjl i den skønneste lilla, og så dette fine stof! Nu mangler jeg bare et mønster der passer til ideen i mit hoved!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...