Ja nogen vil måske argumentere for, at jeg er vægelsindet! Og når det kommer til den desingmæssige del, af min blog så må jeg jo nok give dem ret!

Ligesom det tog en rum tid, at finde til rette i mit hjem, så kommer det nok også til, at tage sin tid herinde. Herhjemme bliver der stadig rykket rundt, føjet til og smidt ud i ny og næ, pt. ligger overvejelserne på en dyb grå på væggen i stuen, malet i felter, og en lilla til soveværelset…

Så hvorfor ikke pink og blå på bloggen, blå er min yndlingsfarve og farvemæssigt lå det her design bare lige for!

Egentlig siger det måske ikke så meget om mig selv, da jeg i princippet ikke er så tuttenuttet, jeg er mere det min kære mand kalder en hæffelrøv, med tendens til at vælte over mig selv, og ødelægge noget i forbifarten. Men inderst inde gemmer der sig nok en lille vintage prinsesse der drømmer om, at komme ud og vise sig elegant og fornem!

Så må vi se hvor længe dette design holder… 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...