Jeg har fået kreeret en del den sidste uges tid, okay en del er måske også så meget sagt, men det er da blevet til et kostume, en jakke og en kjole til min smuksak..  
Jakken vil jeg egentlig gerne tage nogle rigtig gode billeder af, samt vise jer mit udgangspunkt i forhold til mønster, men det kræver et bedre dagslys og tid til, at tømme kameraet, så derfor får i et nu et lille sneak peak på jakken, i den fantastiske kvalitet som man får via et telefonkamera…
Edit: Det lykkedes mig, at finde et billede af det mønster jeg har skabt denne jakke ud fra. Det er fra Burdamode november 2010, det går fra størrelse 104 og gennem et fænomen jeg har navngivet “Mønsterpulation” Har jeg skabt ovenstående jakke i str. Klara (Meget smal, lang 92) ud fra dette mønster, hvor der hverken var hætte eller lommer, eller denne her type ærmer! Men der var et “basismønster” tre numre for stor..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...