Så skete det, jeg kiggede mig i spejlet og til min store skræk kunne jeg konstatere, at det min mand før har kaldt en ferm brumler, har udviklet sig til en flad pandekage!

Er det bare en mors lod i livet? At se babs og nutte blive suttet til ukendelighed mens røven bliver mast bred og flad, under vægten af det voksende barn?

No wonder latterlige produkter som thigh master og butt wonder 2.0 stadig bliver solgt… det er kvinder der vågner op fra barsel og ser sig i spejlet og med et skrig konstaterer hvilken skæbne kroppen har lidt.. de vil inkl. Mig selv købe alt! Bare der er et løfte om bryster som en teenager, en mave som et vaskebræt og en mås som spiller bongorytmer når man går!

Det forklarer også den zumba dvd boks jeg har stående! Jeg har set dem danse, har drukket kaffe imens og vrikket med øreflippen i takt til musikken… og det virker ikke!

Og så er det ikke nu de perfekte mødre skal melde sig på banen med, deres jeg kunne passe min jeans tre dage efter Fødslen!

Jeg er ligeglad… og slet ikke misundelig…

Nej jeg starter hermed en klub for alle os der lider under flad røv syndromet…

Published with Blogger-droid v1.6.7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...