Hvor er jeg glad…

Ja idag har rent faktisk været en fantastisk dag, jeg blev vækket med et kys fra min kære mand, hyggede hele formiddagen med min skønne datter, var til Rasmilla garn event og fik shoppet i alle de glade farver, grillede flanksteak og asparges, og nu er jeg nomineret til en skøn award der anerkender den alsidige blogger:

 Med awarden følger et “ansvar”, at fortælle 7 ting om sig selv, og nominere 15 andre… omend jeg har nu ikke set hos nogle af de andre fantastiske bloggere der har modtaget denne nominere så mange, hvilket er meget forståeligt, og det er heller ikke sikkert jeg vælger så mange, idet jeg kan se, at mange af de skønne bloggere jeg har i tankerne, allerede har modtaget denne blog..

Damerne først.. jeg ønsker at tildele følgende bloggere awarden:

Fru. Soles sysler

Fordi hun er en fantastisk person der inspirerer med sin kreativitet, deler sin viden og sin passion, og i bund og grund er en af dem, der kan omtales som et reelt godt menneske.

Gitte – Manitas

Gitte fortjener denne give away af mange grunde, hun er en kreagudinde, der i den grad besidder en alsidig kreativ sjæl! En skøn kvinde som bare emmer af kreativitet i alt hvad hun foretager sig, og gladeligt deler sin viden og erfaring med os andre, og laver DIY’s til glæde for alle, om alt fra lynfødsler til cykelslange armbånd!  Gitte er en af dem der kan alt hvad hun sætter sig for, og sætter sit helt eget præg på det!

Mola Mo

Jeg kender faktisk ikke denne blog fantastisk godt, jeg er netop kommet om ved den og tænkte bare WAUW, hun er fantastisk dygtig, virkelig dygtig.

Joan med Woooz

Joan er en inspirerende sjæl, der trods en tung ballast formår, at sprede lys, liv og glæde! For mig er hun inspirerende og jeg er imponeret over hendes kreativitet og hendes ærlighed.

Mette med Fruea

Mette er endnu en af de her kreagudinder, der kan lidt af det hele, nærmest til perfektion, hvadend det er grafisk arbejde eller skønne lappetæpper i retrostil!

—————————–

Hvad fortæller man så lige om sig selv – præsenterer man sig ærligt som klassens klovn, eller gemmer man lidt af sine pinligheder for, at bevare sin værdighed? Tjaaaa… jeg ser egentlig mig selv som en bundærlig og lidt for bramfri person, der lever efter princippet “Er man blevet til grin, er man da blevet til noget”…

Så her er hvem jeg faktisk er..

1. Jeg elsker at synge, skråler gerne højt, men kan aldrig huske teksterne, så der bliver sommetider grint højt af og med mig!

2. Jeg er lidt (læs meget) klodset og kluntet, hvilket ofte bringer mig i pinlige situationer, og er nok lidt familiens klumpe dumpe, men som min kære mand siger, så er det også lidt sødt! Jeg er typen der til outletmesse, står og spiser en ordentlig frankfurter med hele svineriet, for så at gå målrettet hen mod den sorte sæk over ved døren, i troen på det er en skraldepose, for i mit forsøg at rydde pænt op, bliver afbrudt af en halvejs skrigende kvinde “STOOOOP det er mit TØJ” – ups! Jeg taber ting, falder over mig selv, går ind i vægge, og kører forkert!

3. Jeg piller alt for meget næse – elsker at se andre lider samme last når jeg kører i trafikken! Note – vinduer er skabt for man kan se ud – og ind – det sidste glemmer jeg vist også tit 😉

4. Jeg elsker og sy, strikke mm. er dybt pernitten og min egen største kritiker, er aldrig helt tilfreds, men elsker rosen alligevel og viser det derfor gerne frem!

5. Jeg har en kæmpe fortid bag mig,´med en massiv baggage med et tons af skeletter, men bærer dem med mig, er ikke bleg for at fortælle om det, men forsøger at finde lykken i ALT! Fokus på det positive, erkende det negative, og så finde de små ting i livet, er det der bærer mig frem i livet!

6. Jeg er et familiemenneske med stort F! Vi spiser sammen med min svigermor og svigerfar hver eneste onsdag, og nyder det til fulde! Jeg besøger min mor så ofte som muligt, og bruger gerne timer i telefonen med hende hver uge! Jeg savner min lillebror hver dag, og elsker det nære forhold vi har til hinanden! Jeg elsker alle mine søskende, og det faktum at vores nærhed er baseret på vilje og gensidighed og med alle undtagen en, ikke blod. Jeg elsker min svigerfamilie og deres vestjyske charme, og at jeg i min svigerinde også finder en af mine bedste veninder! Jeg elsker min egen nordjyske families lune og jordbunde adfærd, og det sammenhold vi har!

7. Jeg drømmer om at kunne leve af at være kreativ, i et stort sammensurium af alt hvad jeg kan og elsker! En gårdbutik her ved mit fantastiske hjem, med hjemmdyrket grøntsager, nylagte æg, strikkede og syede kreationer fra min hånd.. osv. osv. Mit eget lille hyggeparadis..

ihhh… principielt kunne jeg blive ved, for et eller andet sted er det jo sjovt at dele med jer derude, hvem jeg er! Jeg håber du ved lidt mere om mig nu, og måske fortæller jeg lidt mere en anden dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...