I morgen drager jeg mod Skejby sygehus til forundersøgelse, forude venter mandag, som forhåbentlig bliver dagen, hvor jeg kan vinke farvel til min hjerterytmeforstyrrelse.

I skrivende stund sidder jeg og slapper af i min sofa, med min kære datter ved min side, mandler i en skål, solen skinner, og hjertet hamrer derudaf med en hvilepuls på 110 slag i minuttet, så jeg tør ikke tænke på, hvordan det er i morgen, når jeg er lidt nervøs og spændt.

Men de mange slag i minuttet er jo derfor jeg skal derind, for mit hjerte er på overarbejde konstant, nu her er det ikke engang slemt, det kan være meget værre under “anfald”. Men forhåbentlig er det slut nu, forhåbentlig er jeg ikke en af dem, hvor det vender tilbage, og forhåbentlig slipper jeg for medicin fremover, og hvis jeg er rigtig heldig hjælper det også på mit alt for høje blodtryk..

Nu er jeg normalt ikke den mest heldige, så det er pænt mange forhåbentlig, men måske er 2011 året hvor vores held vender, hvor jeg bliver rask, hvor tabt arbejdsfortjeneste går igennem, og vi kan få et lille pusterum!

Og når vi nu taler om hjerter, så ønsker jeg igen at slå et slag for Elsk Hjertet og minde alle jer kvinder om, at det ikke kun handler om “Kvinde kend dig selv” i henhold til pms, uønsket behåring og overgangsalder, men få styr på trykket, og lyt til dit hjerte. Kvinder og mænds symptomer er IKKE nødvendigvis de samme, og man kan undgå mange alvorlige sygdomme, ved at opdage det i tide, og ikke mindst forebygge!

Pas på jer selv derude, så ses vi igen på den anden side…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...