Det er faktisk ved at være længe siden, jeg faldt over denne blog første gang, men dengang var jeg selv uden blog, og så ryger ellers fantastiske blogs i glemmebogen, så hvor blev jeg glad da jeg atter faldt over hendes side, så jeg kan suge inspiration og ideer til mig igen!

Mette er kreativ på så mange måder, især hendes grafiske kundskaber har fascineret mig, men jeg tror faktisk, at Mette kan gøre lige nøjagtig det hun sætter sig for, sådan ser det i hvert fald ud!

Skulle du have lyst til at lade dig inspirere, og også deltage i hendes skønne give away, hvor et personligt grafisk tryk er udloddet, så kan du finde hende her http://www.fruea.com/

Jeg har lånt et par billeder fra hendes blog (håber det er ok Mette, ellers sletter jeg dem igen) så i kan se lidt af hendes fantastiske værker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...