Ja nu nævnte jeg jo mine projekter i der foregående indlæg, og billeder siger tit mere end ord.

Mit første forsøg med perlestrik, en poncho i lilla naturuld fra grønhøj garn, efter opskrift fundet hos www.unikarina.dk

Og så er jeg igang med en trøje til mig selv med det fineste mønster, strikket i lækker blød merino uld… mums… bemærk lige størrelsen på garnnøglet.. overdrivelse fremmer forståelsen.. Egentlig er det lidt sjovt med uld, nogen elsker det, andre kunne ikke drømme om at røre det og slet ikke gå i det… mig.. jeg tror faktisk kun jeg har strikket i uld indtil videre. Men uld er jo mange ting,mange kvaliteter, men alle med den samme fantastiske egenskab til at give og holde pa varmen, selv hvis det er vådt!

Published with Blogger-droid v1.6.8
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...