Mine damer og herre.. må jeg præsentere Diktatoren, førhen kendt som Klara.

Hvad søren sker der lige for de her små 3årige djævle, der på en nat forvandler sig fra en yndig pige med store blå øjne, som er besat af feer og glimmer til et rent diktatormonster med skæreborsstemme og røde øjne? Jeg tror på min datter har til formål, at overtage verdensherredømmet! Jep ikke mere ikke mindre!

I glimt ser man hende den yndige pige, i ved nok, når hun ligger og sover og ser så smuk og dejlig ud! I det øjeblik tænker man virkelig “EIIIIII så sød.. hende har jeg da ikke været vred på idag, hun er da en ENGEL”

Lige ind til hun næste morgen udbryder ” Er det ikke flot mor” mens hun fremviser et hus der på magisk vis er blevet forvandlet med hendes neongule tusch, til det nye art deco værksted hvor kunsten er af højeste klasse, og overalt! De nymalede vægge, det nye højglans tv bord, komfuret, sengen og så balonen! Ja okay balonen var vel okay – men altså åhhh man bliver træt!

Så fortæller man Diktatoren, at tusch, blyant og alt i samme kategori hører sammen med papir! Mmm.. det tror du mor – her bestemmer jeg og det betyder at når du gemmer tuscherne går jeg i mit hemmelige lager og finder grøn farveblyant og laver “hemmeligheder” på og under sofabordet..

Så bliver man så træt…

Og pludselig drillede min computer mig, mens Diktatoren kaldte fra krigszonen, hun er færdig og jeg vil iføre mig en gasmaske og gå mod felten, souchefen havde atter forladt lejren for at bedække et tag, så jeg måtte afsted for at udføre min pligt, som mor til en diktator!

Men børn – diktatoriske eller ej – er nu sjove i denne her alder! Også selvom de laver ballade, selvom nogle dage så slår følgende citat mig som værende ret sandt:

“Børn er så søde når de sover, at man næsten kunne spise dem. Når de vågner ville man ønske man havde gjort det”

Og nej, jeg overvejer ikke en eller anden form for bestialsk kanibalisme når Diktatoren skriger “Skrub så ud og tis, så du kan hente min vitaminpille” nej jeg tager den med ophøjet ro, for som jeg altid har sagt:

“Det kræver en Engels tålmodighed, at være mor til et barn med en djævelsk adfærd og et fandens temperament”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...