Jeg elsker min svigermor og jeg elsker Rasmilla… så er det sagt!

Jeg har jo været, kortvarigt, indlagt på skejby sygehus, med en ablation for øje, for at fjerne min hjerterytmeforstyrrelse, det lykkedes dem dog ikke at fremprovokere arytmien, så derfor sidder jeg nu her og har været hele baduljen, uden selve brændingen igennem, med smerter og begrænsninger, lidt huller i lysken, og atter på medicin..

Min kære svigermor er en fantastisk kvinde på så mange måder, omsorgsfuld, kærlig og verdens bedste bedstemor for Klara. Der er intet svigermonster over hende, tværtimod!

Jeg er den beskedne type, som elsker at give gaver, og er SÅÅÅ ufattelig dårlig til at modtage, jeg tager gerne kys og kram til takke! Jeg bliver nemt forlegen, og træder mig selv over tæerne i forsøget på at sige tak, og bruger gerne undvigemanøvrer for at slippe udenom! Lidt åndsvagt faktisk, for hvem elsker ikke at få en gave? Jeg elsker når folk overrasker, sådan er det heller ikke, og vil så nødig virke utaknemmelig, hvilket man også nemt kommer til!

Men idag fik jeg altså selv lov til at vælge en “blomst”, nok med baggrund i weekendens begivenheder, og efter forsøg på at undvige, lykkedes det min svigermor at få mig til at træffe valget! Utraditionel, men langt mere holdbart end en buket, eller en blomst til haven jeg får slået i hjælp pga. utænksomhed eller uheld, valgte jeg dette…

Jeg har valgt at få garn til at strikke dette smukke tørklæde/sjal, i farverne syren, lys lilla og syrlig grøn!
Lidt en anderledes blomst, men absolut længerevarende, og jeg glæder mig allerede til at komme igang! Altså dvs. efter jeg lige har færddigjort nogle af de andre projekter jeg har gang i..
(Billederne er lånt hos www.Rasmilla.dk)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...