Ja mens kyllingen (af egen opdræt) står og simrer færdig i ovnen, vil jeg da lige dele min glæde med mine læsere, over min fødselsdagsgave fra min mor!

Ja dette er rent blær, I know, men janteloven må lige gemme sig der hvor solen ikke skinner, mens jeg viser mine to nye skønne jakker frem!

Min mor tog til hendes første, og nok eneste, lagersalg nogensinde for at shoppe for mig! Hun gik derfra tomhændet i fht. hvad jeg gerne ville købe til Klara, der var nemlig intet interessant, og i stedet købte hun min fødselsdagsgave. Tilbuddende var fantastiske, og man skal jo støtte de lokale! Ja for ikke nok er Danefæ et super lækkert kvalitetsmærke, med uovertruffent gennemført og lækkert design, så kommer de også fra Beder, hvor jeg har sat de fleste af mine barnespor. Ærke Nordjyde i Århus ja ja…

Anywhoo her kommer de, mine to nye beklædningsgenstande – 1 stk. regnjakke og 1 stk. sommerjakke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...