Nå min pige har du været sød i år?

Er det ikke sådan det plejede at lyde da man var barn? I hvert fald glæder jeg mig stadig som et lille barn til min fødselsdag. Dog uden den manglende søvn, hvor man selv gemmer flag under dynen for at vågne med Dannebrog på næsen og synge happy birthday to you for sig selv inden andre når at stå op..

Jeg kigger mod himlen og smiler stort, konstaterer stolt at jo jeg har været sød, for himlen er jo blå og solen skinner.

Dannebrog vejrer smukt i vinden, min kære mand har været tidligt oppe for at nå det.

Klara er hjemme, hendes pædagog var syg, så vi skal hygge hele dagen! Lidt dejligt faktisk.

I aften kommer svigermor og svigerfar,og menuen skal traditionen tro være en livret! Det er min nyeste livret – sushi! Dog kun til forret da det godt nok prismæssigt er en hamper idé jeg har fået mig der 😉

26 år fylder jeg idag… 🙂

Published with Blogger-droid v1.6.8
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...