Jeg er på mange måder en ufattelig heldig kvinde (Det kan man vist godt kalde sig selv, når man bliver 26 om en uge) jeg er beriget med en fantastisk familie, gode venner, en dejlig mand og den skønneste datter på jord!

Men jeg er også heldig, at jeg ude omkring i denne fagre onlineverden, kender nogle smukke dejlige mennesker, der beriger mit liv på mange måder, både i form af inspiration, støtte og latterture over herlige beskrivelser og fortællinger! Men jeg bliver af og til også begavet, og benovet.

Jeg har før nævnt Gitte og har for nylig tildelt hende en award, af flere grunde, men i særdelshed fordi Gitte er alsidig og fantastisk, ikke kun kreativt hvor hun kan alt hvad hun sætter sig for, men også menneskeligt hvor hun i den grad er et rummeligt og omfavnende menneske.

Gitte kender jeg ikke kun i blogverdenen, men også gennem et andet forum, og her var dette indlæg lige pludselig:

STAR AWARD

Dette er en ting jeg længe har haft i hovedet. Og egentlig skulle det være et indlæg på min blog, men Google er ved at omlægge mine konti, så pt. kan jeg ikke blogge!

Nettet er et pudsigt sted: Man ‘møder’ nye mennesker og griner og græder med folk. Nogle griber på særlig vis en om hjertet med deres livsvilkår, livsindstilling og generøsitet. En af dem jeg fast læser er vores egen Stendys. Hendes billeder af Klara-den-stjerneøjede, og hendes historie om kampen for at få de bedste vilkår for den smukke datter med de mange udfordringer har grebet mig om hjertet. At hun så også er en overskudsmor, der hjælpsomt deler ud af sin kreativitet og producerer den ene fabelagtige ting efter den anden retfærdiggør at hun bør have en pris! Basta bum, for det det har JEG egenrådigt bestemt!
Jeg tror ikke at blogverdenen har en ‘award’ der dækker det jeg gerne vil sige til Katharina, så jeg har hermed indstiftet min helt egenStaraward som uddeles en gang og til ét ganske særligt menneske.
Kat: Du har min dybeste respekt på så mange områder, og denne pris er til dig. Og armbåndet med stjernen er selvfølgelig på vej i posten til dig!


Og så står man der, med tårerne trillende ned af kinderne! Er hun ikke fantastisk? 
TUSINDE TAK KÆRE GITTE!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...