Ahhh…. her sidder jeg så og nyder en stjålet stund, med en friskbrygget café latte og en god bog, mens den irretrende summen af computer minder mig om min mulighed for en fredfyldt stund…

Vi er netop kommet hjem efter en tur på biblioteket og en tur i tiger. Klara har hjembragy yndlings pc spillet med cykel myggen Egon, eller som hun så sødt siger: psyko myggen 🙂 hun er blevet ret sej til det med alfabetet, hun kan det hele og har kunne det i godt et halvt år, nu her er hun begyndt at interesse sig for hvad ting starter med og småstave lidt.. så sej!

Jeg fik i tiger indkøbt til Italiens turen, nye farver til Klara, en notesbog hun kan tegne i, og en masse andet til rejsetasken,som kan gøre turen i bilen udholdelig!

Og så fik jeg min første mælkeskummer… hallelulja siger jeg bare! Det er ikke dårligt at se uvejret nærme sig mens man nyder en god kop mokka !

Published with Blogger-droid v1.6.8
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...