Ja det bliver altså bare ikke til så meget med de her indlæg!

Stilheden bunder nok i, at jeg det seneste stykke tid har været noget ophængt i rollen som husmor og især mor! Kristian er begyndt at ligge ude i igen i perioder, og samtidig har Klara nu sommerferie fra BH, og har haft en periode hvor hun ikke var så meget af sted, blandt andet pga. sygdom.

Klara blev i maj måned henvist til Risskov småbørnspsykiatrisk afsnit, hvor de er specialister i 0-6 årige, og primært beskæftiger sig med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, herunder især autisme. Kort fortalt så har de normalt 48 ugers ventetid, men vi har allerede haft de første to møder med dem, de har været på besøg i børnehave, og fra 10 august begynder vi et tre måneders dagsindlæggelsesforløb, med observationer og behandlingsplan, og ikke mindst en diagnose.

Klara skal udredes for hele pakken selvfølgelig, og de har virkelig styr på lortet og ikke bare lort på styret dernede. Så vi er helt okay med det!

Generelt er vi egentlig ret afklarede med, at vi har et helt særligt barn med nogle helt særlige behov, som kræver lidt ekstra og en diagnose (eller tre) ændrer ikke på hvem Klara er! Hun er vores fantastiske dejlige pige uanset! Men det bliver rart at få noget brugbart på papir, som vi kan arbejde udfra, og få de helt rigtige hjælpemidler og værktøjer! (Det lyder sku som et Ikea møbel 🙂 )

Anyways så nyder tullen, og hendes mor, godt af sommerferie!! Der er en anden ro på Klara pt. hun er stadig brugt, og nogle dage frygter man lidt, at hun vitterlig har taget skade af den indkøring, som vi alligevel ikke kom nogen vegne med. Men hun skal bare have tid til, at komme oven på igen!

Rekreation trænger vi alle sammen til, så vi har bestilt sommerferie, turen går til Toscana… Ahhhh glæder mig alt for meget til god vin, god mad og skøn natur, kombineret med den mest fantastiske arkitektur og stemning der er!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...