… Ja altså normalt er det jo Rasmillas fantastiske garn, som bliver rost til skyerne herinde, men Idag er det noget helt andet!

Jep jeg har været Rasmilla utro, jeg har kastet mig ud i synden og shopper garn hos www.ho-strik.dk og det kan anbefales! Altså jeg strikker jo også i andet end Rasmilla, men dette er bare så lækkert at næsten overvejer et trosskifte!

Dog er dette garn noget dyrere, når altså det ikke lige er på tilbud hos ho strik f.eks. Men til gengæld er det det blødeste farm jeg nogensinde har haft i mellem fingrene! Mit kedelige merino strikkeprojekt til mig selv, må lige vige pladsen for en stund, mens jeg kreerer en kjole til Diktatoren i en blanding af merinould og morbærsilke!!


Silkbloom fino er navnet på dette fantastiske garn… Åhhhh jeg er solgt! Strikker altid i uld og dette maner bare alle fordomme om kradsende fornemmelser til jorden!

I øvrigt – er der nogen der har set mit strikketøj? Jeg har tilsyneladende mistet mit seneste strikkeprojekt “Tinas tørklæde” måske skæbnes ironi der fortæller mig, at det ikke var godt nok 😉 vil nu gerne have min pind igen, men aner vitterlig ikke hvor det er henne! Mystisk!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...