.. Ti stille og lyv!!

Kender i det? Man står op og i spejlet møder man en fremmed, og kan ingen steder finde den illusion man havde om sig selv!

De sidste års kampe har godt nok sat sine spor, pludselig ser jeg en voksen i spejlet, med begyndende furrer rundt omkring! Mine poser under øjnene er mere fyldige, end de sørgelige rester af babs og nutte! Okay de er store nok, men det er som min “kære” mand siger, så er det nu mor patter!

Jeg har sat mig et mål, ikke bare det sædvanlige “jeg vil tabe mig ti kg”, nej jeg vil være tilfreds med det jeg ser i spejlet, og selvom det måske ikke er den smukkeste i landet her, så er det fint for mig bare at nå derhen, hvor jeg ikke skjuler mig for mit eget spejl!

De næste tre måneder skal jeg være en del hos min mor, diktatoren er begyndt i Risskov, og under udredningen er det nemmest at vende næsen hjem til mor, end at sidde fire timer i bil hver dag! Min mor lever ret sundt, og jeg har sat mig i stævne med hendes romaskine, og så bliver der god tid til lidt gåture i Risskov og omegn!

Og ja, der har igen været stille! Men er nu udstyret med ny Tlf, så må vi seom det fungerer bedre!

Der kommer nok ikke så meget kreativt, strikker stadig på den samme trøje, og min elskede Pfaff står stille! Til gengæld kommer alt det her med diktatorens udredning nok til at fylde lidt (læs meget)!

Der er mange mistanker, og der udredes for en masse forskræmthed, hun er fn sammensat støbning 😉 men dejlig er hun nu alligevel 😉

So long herfra, og et enkelt billede af diktatoren, som jeg jo
synes er den smukkeste på jord, og så hendes trætte mor 😉


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...