Ja det vælter jo frem med kreationer på bloggen i disse dage! Jeg har fundet lidt overskud på bunden, som bliver brugt kreativ i håbet om, at sætte en kædereaktion igang hvor succes avler succes og dermed overskud! Uden tvivl serotoninproduktionen øges, for hvert vellykket projekt!

Men hvad sker der så lige, når jeg vil skide hul i janteloven, og vise verden mine evner? Så går der ged i det her med at blogge fra mobilen?

Whyyy…???? Jeg kan ikke rette mine indlæg, ej heller slette det som den oprettede to gange?? Arghhhh… Og så vises mine billeder sært og der er ikke noget miniature billede på blogrolen ved mine indlæg?? Whyyy???

Har til aften syet mine første ballonbukser, brugte mit eget mønster og det gik godt!

jeg vil skide hul i janteloven, og vise verden mine evner? Så går der ged i det her med at blogge fra mobilen?

Billederne, gik der så helt ged i, og pludselig kunne jeg godt, men mon det går nu???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...