Så nu håber jeg godt nok snart solen står op!

Der er dage hvor man ville ønske man lige kunne spole tilbage, og starte dagen forfra! Vi prøver lige igen, men den går ikke! Det er de morgener hvor man godt forstår, at der er nogle dyr der spiser deres unger! Det er så meget nemmere, og så slipper man for at diskutere hvad der er til morgenmad “jo lille skat, det er dig” haps!

Nej jeg elsker min datter, og ville ikke krumme er hår på hendes hoved, men midt i hendes destrutive anfald af skrigeri og flåen toiletrulleholder ud af væg, stod man kortvarigt og overvejede hvilket dyr man skulle have været, for at det kunne lade sig gøre, mens tankerne svæver i retning af gummicelle og gaffetape!

Når hun så render smilende ud mod en falder og slår hænderne i asfalten, og står grædende og hulkende med 11 tallet placeret lige midt i ansigtet, så svulmer ens hjerte jo, og den dårlige samvittighed er stor! Hun er jo bare en bette pige, der stadig falder og skraber sine knæ, en pige som i den grad skal kæmpe for at forstå den verden vi lever i, og for selv at blive forstået!

Den dårlige samvittighed æder en op nogle dage!

Og ja nu sidder der med garanti nogen “little miss goodie two shoes” som lever det perfekte liv, med solskinsbørn og økologisk hirsegrød på menuen, som er dybt forarget over min måde at tænke på! Bare vent siger jeg bare….

Selv de sødeste små engle kan være rene djævlebørn!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...