… Vi går en kold tid i møde, og forhåbentlig er jeg snart færdig med denne sweater til klara, så hun kan møde vinteren iført farverig uld!


Garnet har jeg været meget heldig at få forærende, hvilket jeg er meget taknemmelig for!

Ja det ligner jo ikke så meget endnu, er lige gået igang med ærmer (elsker magic loop) men satser på at hun når at kan bruge den i denne sæson!

Ja jeg er ikke den hurtigste strikker i mimreklubben! Synes alle de strikkegudinder jeg kender, skyder færdigt arbejde fra pindende konstant! Så er det lige en vest på en aften, et kniplingesjal mens de føder, en strikket bil mens de bager brød!! Jeg har købt garn og læst opskrift går der jo en rum tid, og så skal det jo også strikkes! Det er ikke et kapløb, men drømmer lidt om at blive lige så hurtigt som de andre!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...