Jeg plejer ellers altid at prale af, at vores hjem ikke ligefrem er til bo bedre, dette understreges med et skilt i gangen med teksten:

“My house was clean last week, sorry you missed it”

Men nu handler det her så heller ikke om ajax og nullermænd, eller art deco stil vs. Ultra boheme. Nej det er et spørgsmål om, at finde et alternativ til rodet på køleskabet, og gøre plads til alle Klaras piktogrammer.

Se der er nogle ting, som der ikke nævnes nogen steder når man får brochurerne med “Dit barn er autist – nu skal du høre her…” Ingen fortæller dig om det mylder af fagpersoner du skal lukke ind i dit liv, og omfanget af den opgave det er at udstyre hjemme med tilstrækkelig visuel støtte, og den indretningsmæssige ræderlighed det medfører.

Og nu tænker i nok “Eiiii det skrev hun bare ikke, det er da ikke det der er vigtigt”

Nej det vigtigste er da, at klara får den støtte hun har brug for, men derfor behøver mit hjem ikke ligne indersiden af en crapy tegneserie!

Så da jeg slog op i bo bedre for nylig, og så hvordan nogle vældig trendy bymennesker havde indrettet deres fancy køkken med en super opslagstavle, prisers jeg himlen for at være gift med en smed!

En galvaniseret stålplade, en bøtte tavlelak og tre strimler velkro senere, er vi nu med på moden, med piktogrammer! Vores eget lille Info center 🙂

Billedene er overbelyste og taget med mobilen, but you get the point!

Så vi er glade!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...