Med et nyt design, 160 indlæg og knap 100 faste læsere senere…kan jeg nu officielt meddele at bloggen hermed er fyldt 1 år!!!

En uge forsinket, men hva søren! Det siger jo bare lidt om det liv jeg lever, altid halsende bagefter for at nå det hele.

Så nu sidder jeg her og tænker over, om mine faste læsere sådan egentlig for alvor, har fået en fornemmelse for, hvem hendes den småskøre husmor egentlig er?!? Måske, måske ikke! Uanset har jeg tænkt mig, at blive ved, for jeg nyder det faktisk! Den dårlige samvittighed følger dog med herind, ligesom alle andre steder i mit liv, i fht. alt det jeg ikke når, bør og skal. Men den dårlige samvittighed må også blive lagt på hylden herinde, for jeg har brug for min blog!

Det sidste år har det været en kæmpe lettelse, at kunne læsse af herinde! At kunne skrive sine tanker frit, få tilbagemeldinger og samle inspiration ude i blogland! Jeg sidder dagligt og savler over alle de skønne blogs der findes, kreative ideer, humoristiske inputs, gribende fortællinger, alt sammen et lille kig ind i LIVET!

Dit, mit og vores liv – alle sammen fælles! Glade gavegivere, rygklapperi, rasen og skænderier, sorg og trøst! Livet i blogland, er som livet er bedst – et stort sammensurium af masser af følelser, fantastiske mennesker og oplevelser!

Så egentlig burde jeg jo faktisk lave en give away i anledning af den første fødselsdag! Men jeg er faktisk total blank i fht. hvad denne skulle indeholde – så jeg går i tænkeboks og lover en snarlig give away!

Indtil da vil jeg efterlade jer med mine ord og min taknemmelighed! For det fede ved blogland er jo jer derude, mine medskrivende bloggere, og alle mine fantastiske faste læsere! Næsten 100 har valgt, at følge med i mit lille univers, og det sætter jeg stor pris på, og siger TAK for!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...