Jeg havde ellers lovet mig selv, at nu skulle jeg ikke have mere garn, nix!!!! Ikke før jeg havde strikket mig ned i bunkerne, og i øvrigt blev færdig ned vare ét af de tre projekter jeg har gang! Men så ville skæbnen det, at jeg lige skulle tjekke Rasmillas side da min veninde efterspurgte hendes garn i orange nuancer, jeg måtte bare lige tjekke, og hvad springer op på forsiden??

DEN MÅ KLARA BARE EJE!!!

Jep så højt råbte mit hjerte til mit hoved! Psykologen har jo trods alt lige spurgt idag, hvordan jeg nærer omsorg for mig selv, og det er jo blandt andet når jeg er kreativ, og hvis det skal være mere… Sååååååå…..

Haps haps så der snaps! Garn og opskrift er bestilt! Ups! Men hvad gør man ikke for et sundt sind 😉

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...