At købe Red Barnets julekalender er simpelthen, noget af det bedste vi har gjort mht. Jul og julehygge i fht Klara!

Hun iler ud til sokken idag i vild spænding over, hvad vi mon skal bygge idag! Mens havregrynene kører ind, står den blærbare på spisebordet, og spiller julemusik og vi ser dagens låge med Shane Brox, så vi kan se hvordan dagens genstand skal bygges, og hører historierne! Så hygger vi videre med maden og taler om figurerne! DET ER HYGGE!

Jeg tror der er mange timers leg i den papkasse vi igår forvandlede til et tøset værksted, med blomstret hyldepapir og gulddør!

Jeg ved faktisk ikke hvem der nyder det mest, Klara eller mig!?!

Igår hilste vi på Juleuglen, og idag var det tid til, at stifte bekendtskab med Hr. Slikskuffe, som indeholder alle julens lækkerier! Igen blev det lidt mere gejlet, end Shanes version!


Vi forstår at overdrive herhjemme, men juletræs hatten skulle jo have pynt på, og hans “krop” beklædes med skinnende sølvpapir!

De udgør et umage par de to figurer, Diktatoren beordrede fællesbillede 🙂

Kan hilse og sige, at Klara i skrivende stund render og pynter til Jul i værkstedet! Hun har kun været i børnehave 1 dag i denne uge, dvs 1 gang siden torsdag i sidste uge, og det kan mærkes på truntens humør og overskud, der nu er i bedring! Ligesom den forkølelse der holdt hende hjemme de sidste to dage! Det er vildt at bare 6 timers børnehave om ugen, kan gøre så stor forskel! Hun trives ikke med det, desværre! Men personalet er super og kæmper for, at det skal lykkes!!! Så mon ikke det lykkes på et tidspunkt!

Jeg elsker at høre den søde summen af en konstant glad talestrøm fra min dejlige datter, blandet med julemusikken og en snorkende hund! DET ER JUL!

Jeg elsker jul, og det er så hyggeligt at kunne starte hver dag med en lille gave for tiden!! Tak Julie!! Jeg behøver ikke at spekulere mere over gavemærker nu, idag indeholdt pakken disse fine mærker!


Jeg føler mig altså lidt heldig idag!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...