To døgn stort set uden søvn, jeg er færdig! Klokken halv fire i nat måtte mit migræneplagede korpus give op og kravle på sofaen! Her kunne jeg klistre mig fast til læderet og få lidt ro, mens kvalmen og smerterne tog sig i takt med de smertestillendes effekt tiltog!

Diktatoren er blevet besat af en søløve!! Hun stressede igår ovenpå søndagens besøg på herregården, og vel hjemme igen var der nogen der lukkede op for snot sluserne!! Ak og ve siger jeg bare!

Falsk strubehoste var dommen hos lægen idag, og vi kom heller ikke udenom, at den hoste og hvæser/piben vi har oplevet hos Klara den sidste 1-2 mdr, altså er astma! Så nu er vi udstyret med medicin til forebyggelse og anfald, og den fineste spacer med bamser på!! Diktatoren er sej, og synes det føles som om bamserne kilder hendes læber!! :0) Og hvilken effekt!!!! Nu mangler vi bare at appetitten og ansigtskuløren kommer tilbage inden vi kan sige hun et helt rask igen, men det må tage den tid det tager.

Både manden min og jeg har døjet ned astma, og tilsyneladende har min indsats med antiparfume bla bla fis… I ved… Ikke sikret Klara! Men astma skyldes vist også mere arvelighed end brug af ariel vs. Neutral! Men så har vi da skånet miljøet og huden! intet er forgæves!!

Nå det jeg kom for! Nemlig Ren blær – vores lille juleunivers! En portofino post med snot i næsen og en handicappet hjemløs kattekilling! Jep du læste rigtigt!


Hmm…. Sidder pludselig og tænker, gad vide om der overhovedet er nogen der læser med! Fjollet tanke, der egentlig er ret irellevant, da jeg trods min store glæde og stolthed over mine faste læsere, nok må indrømme at jeg jo skriver alligevel, da jeg vel egentlig først og fremmest skriver for min egen skyld!

Hvem skriver du for???

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...