Fooooork det her er spændende! 9 sekunder tilbage, sveden pibler frem på min panden, hjertet hamrer, det står 18-19 og vi SKAL bare have udlignet! De får sig kæmpet igennem muren, ind på stregen, får sig kæmpet fri, kaster dig frem med et målforsøg, tackling, i jorden- STRAFFE!!

Min finger gør nu ondt pga bidmærker!

Hjertet hamrer, Nørgaard lægger an, gør sig klar, jeg sitrer, hun lægger armen tilbage og hun kaster, den klistrede harpiks slipper fingrene og farer mod målet…

SORT SKÆRM!!!

….. Hvad fanden! Det sket så bar æ det der! Sekundet senere er billedet tilbage og Nørgaard render rundt med armene over hovedet!

Puhhhh lettelse! Nu venter 2 x 5 min ekstra halvlege! Vi må vinde og som note til mig selv! HUSK hjerte og blodtryksmedicin! Især når der er håndbold!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...