Min blogentusiasme er steget i takt med at året render ud, bare hvis ikke i havde bemærket det! 😉 Men december er bare hygge, og det giver input til mange gode ideer, synes jeg da selv, og så har jeg jo mit jantelovsfrie frirum her, hvor jeg kan fremvise alle mine krumspring!

Idag har vi ryddet op i udhuset, og Kristian havde nær smidt en fed gammel kasse ud, som i havs øjne var beskidt og klar til lossepladsen, jeg så julehygge!

Og i min iver rundt i blogland, så jeg et DIY på en hæklet cirkel, og selvom jeg ikke er den store hækler så måtte jeg prøve Peekaboohs opskrift! Og jeg skal lave flere!!!!

Hvad det så bliver til må guderne vide, men det er nemmere end rensdyrstrik foran tv’et!

Ej Gud hørte i det??? Det var den dårlige samvittighed der skreg, fordi jeg ikke har strikket så meget som én pind på Klaras kjole idag!!!! Ak og ve! Til gengæld har jeg lagt 3 fyldte IKEA poser ned tøj sammen, og lavet den lækreste flæskesteg og ryddet op i mandens værksted så vi kunne få slæbt hans TUNGE høvlebænk på plads!!

Er der i øvrigt nogen der vil købe en puch!!

Den er med mælkekasse! Det er da bonus!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...