Ja her har været lidt stille, men jeg synes vi har ligget vandret i julen, det har været nødvendigt med det massive madindtag 😉

Selve juleaften, opnåede vi også en næsten hellig stemning, da vi pludselig stod 2 vise mænd, et knap så jomfrueligt kvindfolk, en 3 årig og gloede på et muldyr! Det var ikke et æsel, og helligånden var ikke ligefrem til stede, men hyggeligt ig dybt mærkværdigt! Men ikke desto mindre så er dyrestanden herhjemme efterhånden officielt, på grænsen til at kvalificere sig til titlen minizoo, med opstaldningen af et muldyr og en shetlandspony.

Først juleaften hos svigerfar, så den fantastiske julefrokost hos svigermor 1 juledag, hvor vi vitterlig spiser fra 12.30 – 22.00 med omtrent 15 forskellige retter! Sådan…

På et tidspunkt ramte vi spædbarnsstadiet af julen, der hvor man spiser, skider, spiser lidt mere, krummer sig sammen med koliksmerter, skider, griner letter og spiser så igen!

Sammenkrølllede og nu 3 kg tungere, bevægede vi os 2 juledag nordpå, til knap så voldsomt, men stadig godt “ædegilde” i det hyggeligste samvær med hele min familie! Det er skønt at opleve, når vi alle samles, og trods den massive mængde teenagehormoner der efterhånden raser i blodet på mine fætre og kusiner, så mødte alle talstærkt!

I morgen rinder dette år ud, og sikke et år det har været! Jeg har mange ønsker for året der kommer, men lad os tale om det en anden dag! Lige nu gør vi i stedet klar til den sidste aften i år, stegen er taget op, de sidste indkøb er overstået, og prikken over i’et ved desserten er lavet nu! Hjemmelavede flødeboller med hindbærskum, overtrukket med hvid chokolade og drysset med frysetørret hindbær!!!

Med det vil jeg ønske godt nytår herfra! Jeg glæder mig til, at fortsætte skriverierne i 2012, hvor jeg også fumler med et par ideer om en give away og et par DIY!

GODT NYTÅR!!!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...